Pakistanis sai vägivaldseks muutunud meeleavaldusel surma kaks inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvas kannab Kasuris tapetud tüdruku surnukeha.
Rahvas kannab Kasuris tapetud tüdruku surnukeha. Foto: GHAZI AHMED/AFP

Pakistanis muutus kolmapäeval vägivaldseks meeleavaldus, millele rahvas kogunes protestima kaheksa-aastase tüdruku vägistamise ja tapmisega seoses, teatas politsei.

Kasuri linnas tulid tänavatele juhtunust raevunud inimesed ja politsei kutsus korra tagamiseks kohale poolsõjaväelised üksused. Meeleavaldusel sai surma kaks ja tõsisemalt viga vähemalt kolm inimest, kui korrakaitsjad avasid tule, et takistada protestijate tungimist politsei peahoonesse.     

Tundmatuks jääda soovinud riigiametniku sõnul rööviti tüdruk eelmise nädala neljapäeval ja tema laip leiti prügihunnikust sel teisipäeval.

Uudisteagentuuri AFP andmetel oli tüdruk kaheksas alaealine, kes Kasuris on viimase aasta jooksul vägistatud ja tapetud. Briti rahvusringhäälingu BBC info kohaselt on samalaadseid juhtumeid aset leidnud kahe aasta jooksul 12 korral.

Politsei teatel on laste tapmistega seoses võetud DNA proove 90 kahtlusaluselt, kuid uurimist pole edu saatnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles