Video: Krasnodar püstitas Ühisliigas publikurekordi ja võitis kindlalt Himkit

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Elegar viskas eilses mängus 17 punkti.
Frank Elegar viskas eilses mängus 17 punkti. Foto: vtb-league.com

Krasnodari Lokomotiiv-Kuban jätkab Ühisliigat ainuliidrina, sest eile alistati vooru keskses kohtumises kodus Moskva oblasti Himki 93:78. Mängu oli vaatamas 7400 inimest, mis on liiga tänavuse hooaja uus rekord.

Juba 23. järjestikuse ametliku mängu võitnud Krasnodar pani paremuse maksma kolmandal veerandil, mis võideti kümne punktiga. Kodumeeskonna edu alus oli seekord lauavõitlus - nad hankisid 38 lauapalli Himki 24 vastu.

Krasnoadri kogenud kapten Mardy Collins kogus 22 punkti, 10 korvisöötu ja 7 lauapalli, ekskalevlane Frank Elegar lisas 18 punkti ja 6 lauapalli ning Ryan Broeckhoff 17 punkti ja 8 lauapalli. Himki resultatiivseim oli Aleksei Šved 18 punkti ja 6 korvisööduga.

Riia VEF kaotas eile kodus Kaasani Unicsile 69:81, Peterburi Zeniit alistas võõrsil Permi Parma 99:94. Laupäeval alistas Saraatovi Avtodor teisel lisaajal Astana 92:86.

Tabeliseis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles