Kristiina Ojulandi asemel saab RÜE juhiks ilmselt Pavo Raudsepp

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pavo Raudsepp.
Pavo Raudsepp. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Rahva Ühtsuse Erakonna (RÜE) juhiks kandideerib laupäeval peetaval erakorralisel üldkogul senine juhatuse liige Pavo Raudsepp, sest partei senine juht Kristiina Ojuland lahkub aktiivsest poliitikast.

Ojuland ütles neljapäeval BNSile, et kavatseb aktiivsest poliitikast taanduda, kuid jääb edasi erakonna liikmeks.

Raudsepp on sportlane, mitmekordne Eesti meister murdmaasuusatamises ja sprindis. 2002. aastal osales ta taliolümpiamängudel Salt Lake Citys. Poliitikas on Raudsepp osalenud 90-ndate lõpust ja olnud korduvalt Tamsalu volikogu liige.

«Kandideerin RÜE esimeheks, kuna soovin meie erakonnaga tuua Eesti poliitikasse rohkem ühstsust ja teineteise mõistmist. Rahva lõhestamine on kestnud aastaid ja praegune president kütab ainult hagu alla, et inimesi omavahel tülli ajada,» sõnas Raudsepp.

«Oleme jõudnud olukorda, kus mitte ainult noored ei lahku Eestist, vaid üha rohkem ka ettevõtjaid, kes tunnevad, et meie õigusruum ei paku piisvat kaitset ei omanikele ega ettevõtjatele ning maksusüsteem on pea peale pööratud,» ütles Raudsepp. «Eesti ei ole jätkusuutlik, kui me ei mõtle oma rahva ühtsuse peale, kui me ei hooli meie oma inimestest, vaid jagame omi nappe vahendeid nii vaskule kui paremele üle maailma. Ma tahan, et Eesti poliitika oleks keskendunud meie oma inimeste heaolu kindlustamisele.»

Raudsepp on abielus ja ta peres on kolm tütart.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles