Malcolm Wilson Eesti presidendi antavast teenetemärgist: olen šokeeritud (3)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Wilson
Malcolm Wilson Foto: Simon Galloway/PA Images Contributor/Press Association Images

Eesti president Kersti Kaljulaid otsustas muuhulgas anda teenetemärgi ka M-Spordi pealikule Malcolm Wilsonile, kes peab tunnustust ootamatuks. 

«Ausalt öeldes olen totaalselt šokeeritud,» ütles vahendab ERR Sport. «Et mulle selline au osutati, on loomulikult väga-väga rõõmustav. Ma olen töötanud kahe suurepärase inimesega - Markko Märtini ja Ott Tänakuga - ja võite ette kujutada, et ma tunnen küll suurt uhkust ja heameelt, aga veelgi enam tunnen heameelt selle üle, mida Markko ja Ott on Eesti jaoks teinud.

See on suurepärane üllatus, ma ei osanud millestki sellisest üldse mõeldagi,» jätkas Wilson. «Tegemist on olnud pikaajalise investeeringuga, aga ma ei kaotanud Otti iialgi usku.»

Wilson rääkis Monte Carlo ralli eel Postimehele, et tunneb Tänakust puudust.

«Igatsen ja jään igatsema. Tean, kui hea ta on, ning tean, kui raske on teda sellel hooajal alistada. Täiuslikus maailmas oleksin ma Otti meeskonnas hoidnud, aga ma mõistan, et selles olukorras oli see võimatu. See oli tema tahe – minna ja proovida. Ma austan tema otsust. Soovin talle kõike head ning ma luban: ta tuleb kahe aasta pärast tagasi!»

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles