Galerii: Reformierakond valis Tallinna piirkonnale uued juhid (1)

Kadi Raal
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile valisid Tallinna reformierakondlased uued juhid linnaosadesse ning pealinna ringkonnaorganisatsiooni juhatusse. 

Tallinna ringkonnaorganisatsiooni esimeheks valiti riigikogu liige ja Tallinna linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni esimees Kristen Michal. 

Erakonna Tallinna piirkondade juhtideks valiti Haaberstis Ants Leemets, Kesklinnas Keit Pentus-Rosimannus, Kristiines Remo Holsmer, Lasnamäel Tiit Soorm, Mustamäel Maris Lauri, Nõmmel Vilja Toomast, Pirital Kaupo Nõlvak ning Põhja-Tallinnas Signe Riisalo. 

Tallinna ringkonnaorganisatsiooni juhatusse, kuhu kuuluvad põhikirja järgi linnaosade esindajad ja Tallinnast valitud riigikogu liikmed Heidy Purga, Remo Holsmer, Keit Pentus-Rosimannus, Arto Aas, Maris Lauri ja Eerik-Niiles Kross, valiti veel Yoko Alender, Ain Seppik, Ago Talalaev ja Kaupo Nõlvak.

Ühtlasi kuuluvad Tallinna ringkonnaorganisatsiooni juhatusse erakonna naisühenduse Naire esindaja Maret Maripuu, Tallinna noorteklubi esindaja Sten Laansoo ning Reformierakonna Seenioride kogu juht Ants Leemets.

Juhatuse mandaadi pikkuseks on kaks aastat. 

Reformierakonna Tallinna piirkonda kuulub 2740 liiget.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles