Spotify ägedamaks!

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

Spotify muutis muusikakuulamise viisi ja kui mitte otseselt, siis kaudselt kuulame oma lemmiklugusid ikka ja jälle läbi mõne striiminguteenuse. Neile, kes kasutavad Spotifyd tihedamini on terve rida nippe, mis teevad selle kasutamise ägedamaks ja paremaks, kirjutab Hardi Keerutaja tehnoloogiaportaalist Digitark. 

Spotify muutis muusikakuulamise viisi ja kui mitte otseselt, siis kaudselt kuulame oma lemmiklugusid ikka ja jälle läbi mõne striiminguteenuse. Neile, kes kasutavad Spotifyd tihedamini on terve rida nippe, mis teevad selle kasutamise ägedamaks ja paremaks.

JOOKSE MUUSIKASSE

Kindlasti on sul tuttavaid, kellel on oma playlist just jooksmise jaoks. Vähem on neid, kes teavad, et Spotify`l on oma spetsiaalne jooksmiseks mõeldud playlist, mis valib sinna lugusid vastavalt telefonist tulevale infole jooksusammude kohta ühes minutis. Piisav motivatsioon, või mis?

KOOSTA SÕBRAGA ÜHINE PLAYLIST

See on eriti äge siis, kui lähed näiteks sõpradega reisile ja tahad võtta valitud lood kaasa. Nii et vältimaks vaidlusi teemal, mis lugu järgmiseks kuulata, saate playlisti läbi töötada juba enne. Selleks loo uus playlist, vajuta kolmele punktile paremal üleval ekraani servas ja “make collaborative”. Sealt edasi saab juba playlisti jagada niipaljude inimestega, kui süda ihkab.

Loe edasi Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles