Margus Tsahkna siirdub tõenäoliselt erasektorisse (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Tsahkna.
Margus Tsahkna. Foto: Tairo Lutter

Endise IRLi liikme Margus Tsahkna sõnul ei kavatse ta uut erakonda luua ning tõenäoliselt siirdub mees pärast riigikogu valimisi 2019. aastal hoopis erasektorisse, kirjutab ERRi uudisteportaal.

«Minu rind on haavleid täis, nagu ühel poliitilisel hundil ikka ning väga suure tõenäosusega näevad inimesed mind 2019. aastal erasektoris. Väga suure tõenäosusega mind uues riigikogus ei näe. Mina uut parteid tegema ei hakka. Aga ma loodan, et on hulk inimesi, kes panevad olemasolevad erakonnad nii tegutsema, et tekiks valimisdebatt, mis annaks suurema ja kaugema sihi Eesti riigile,» ütles Tsahkna ERRile antud usutluses.

Päevaleht kirjutas, et eesotsas Tsahknaga on juba pikalt käinud koos seltskond, kelle eesmärgiks on luua uus erakond. Lehe fotograaf tabas läinud laupäeval Pirital fotodele koos Tsahknaga veel Nortali juhi Priit Alamäe, Nordica äriklientide müügijuhi Toomas Uibo ning Tsahkna endise nõuniku Susan Lillevälja. Samuti kunagise Rahvaliidu kampaaniaveduri Kadri Napritson Acuna. Lehe andmetel on kavas luua n-ö spetsialistide erakond, kus oleksid esindatud  paljude elualade tegijad.

Samas on kohtumistel osalenud inimesed kidakeelsed ega jaga koosolekutel toimunu kohta mingeid kommentaare.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles