Kas korvpallikoondise viieaastane ootus publikust tulvil suurhallist saab täna läbi?

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvusmeeskonna suursponsor varustas Saku suurhalli 1200 särgiga, mis moodustavad küljetribüünidel Eesti trikoloori.
Rahvusmeeskonna suursponsor varustas Saku suurhalli 1200 särgiga, mis moodustavad küljetribüünidel Eesti trikoloori. Foto: Eesti korvpalliliit

Eesti korvpallikoondis võõrustab täna Saku suurhallis MM-valikturniiri neljanda vooru mängus Iisraeli. Saali oodatakse suisa täismaja ehk 5800 pealtvaatajat.

«Eelmüük kulges vägevalt ja me ootame saali täismaja,» kinnitas korvpalliliidu kommunikatsioonijuht Virgo Agan täna pärastlõunal Postimehele.

Viimati oli Eesti korvpallikoondise mängul suurhall publikust tulvil 2013. aasta septembris, kui EM-valikturniiri otsustavas ringis alistati teistkordselt Bulgaaria (61:49). Toonasest meeskonnast jooksevad täna väljakule kolm meest: Kristjan Kangur (Bulgaaria vastu 8 p ja 6 lp), Sten Sokk (3 p), Janar Talts (2 p) ja Martin Dorbek (väljakul ei käinud).

Eesti koondise koosseisus pole peatreener Tiit Sokk pärast üleeilset Kreeka mängu muudatusi teinud, mis tähendab, et 12-mehelisest nimekirjast jäävad välja taas Jaan Puidet ja Matthias Tass. Mäng algab kell 17.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles