Oliver Lüütsepp loobub Tartu võrkpalliklubi juhendamisest

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Lüütsepp.
Oliver Lüütsepp. Foto: Kristjan Teedema

Võrkpalli Balti liiga veerandfinaalseerias üllatuslikult Rakverele alla jäänud Tartu Bigbank jäi keset hooaega peatreenerita, sest meeskonda tänaseni juhendanud Oliver Lüütsepp ennetas klubijuhtide otsust ja pani ise ameti maha.

Lüütsepp põhjendas loobumisotsust kehvade tulemustega.

«Tartu klubil on alati suured eesmärgid ja ambitsioonid. Sama kehtib ka minu kui treeneri kohta ning seetõttu tunnen suurt pettumust, et ei suutnud võistkonda Balti liigas finaalturniirile viia. Antud olukorras tajun, et pean võtma klubi, sponsorite ja poolehoidjate ees vastutuse ning astun peatreeneri kohalt tagasi. Soovin võistkonnale edu ülejäänud hooajaks ning loodan, et nad suudavad Eesti meistrivõistlustel oma potentsiaali realiseerida,» sõnas Lüütsepp oma avalduses.

30-aastane Lüütsepp asus võistkonda juhendama kaks aastat tagasi, kui võttis töö üle varasemalt juhendajalt Andrei Ojametsalt. Tiitliteni ei õnnestunud Võrust pärit mehel noort meeskonda aga viia. Kõige lähedamal oldi kuldmedalile tänavu detsembris peetud karikafinaalis, kus tartlased andsid suurfavoriit Saaremaa vastu eduseisu käest ja kaotasid 2:3. Enne peatreeneriks asumist oli Lüütsepp aastaid ametis Tartu noortetreeneri ja põhimeeskonna abitreenerina.

Esialgu on veel lahtine, kes klubi juhendamise üle võtab, ent kõige tõenäolisemad variandid on senine abitreener Argo Meresaar ja juba mainitud Ojamets, kes tüüris eile Tartu naiskonna Balti liiga tšempioniks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles