USA politsei vestles Youtube´i kontorit rünnanud naisega enne tulistamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nasim Najafi Aghdam 2009. aastal loomakaitsjate meeleavaldusel.
Nasim Najafi Aghdam 2009. aastal loomakaitsjate meeleavaldusel. Foto: TNS/San Diego Union-Tribune/TNS/Sipa

USA politsei teatas kolmapäeval, et vestles veebikeskkonna Youtube peakontorit rünnanud 39-aastase Nasim Aghdamiga tunde enne tulistamist.

Naise isa oli teatanud Mountain View politseile, et tütar kadus kodust ja on tõenäoliselt piirkonda reisinud. Perekond oli ühtlasi rääkinud, et naine on vihane, sest tema videoid tsenseeritakse.

Politseinike sõnul ei leidnud nad siiski ühtegi põhjust naist kinni pidada, kui leidsid ta magavana autost ja vestlesid temaga.

"Umbes 20 minutit kestnud vestluse ajal ei rääkinud ta sõnagi Youtube´i kohta või seda, et ta kavatseb endale või kellelegi teisele viga teha," kirjutati politsei teadaandes.

Politsei teatas perekonnale, et naine on leitud.

"Siis nad mainisid, et naine on videote pärast vihane, kuid mingil hetkel ei rääkinud isa ega vend, et tal on seetõttu mingisuguseid vägivaldseid kavatsusi," lisati politsei avalduses.

San Francisco lähedal asuvas veebikeskkonna YouTube peakorteris sai teisipäeval tulistamises vigastada kolm inimest, naissoost tulistaja sooritas enesetapu.

Naine avaldas internetikeskkonnas veganlust ja loomade õigusi toetavaid videoid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles