Raplamaal auto alla jäänud mehed olid teenistuses olnud ajateenijad (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalavahetusel Raplamaal auto alla jäänud ja raskelt vigastada saanud noormehed olid ajateenijad, kes täitsid teenistusülesannet. Ajateenijatele otsa sõitnud autojuht pöördus ise politseisse. 

Raske õnnetus juhtus laupäeval kella 16.30 ajal Raplamaal Vaimõisa külas Tallinn-Pärnu-Ikla maantee 59. kilomeetril, kus Pärnu poolt tulnud sõiduauto sõitis otsa kahele teeäärsel haljasalal seisnud noormehele. Auto lahkus sündmuskohalt suunaga Tallinna poole. 20aastased mehed said viga ja nad toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kaitseväe pressiesindaja nooremleitnant Taavi Laasiku sõnul olid noormehed ajateenijad, kes täitsid väliharjutusel teenistusülesannet. «Kaitsejõud soovivad noormeestele kiiret paranemist,» lisas Laasik BNSile.

Juht pöördus ise politseisse 

Rapla politseijaoskonna nooremuurija Kristel Proos täpsustas täna lõunal, et laupäeval juhtunud liiklusõnnetuse järel lahkus sündmuskohalt sõiduautot Audi A6 juhtinud 21-aastane mees. «Mees pöördus ise politseisse ja peeti pühapäeva õhtul kahtlustatavana kinni,» täpsustas Proos.

Juhtunu täpsete asjaolude selgitamiseks alustati kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb sõidukijuhi poolt liiklusnõuete ja sõiduki käitusnõuete rikkumist ettevaatamatusest ja praegu viiakse läbi menetlustoiminguid.

Politsei palub kõigil, kes nägid pealt juhtunud liiklusõnnetust, omavad selle kohta informatsiooni või nägid 21. aprilli õhtupoolikul Tallinn-Pärnu-Ikla maanteel liikumas halli Audit, anda sellest teada telefonil 514 0277 või aadressil kristel.proos@politsei.ee.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles