Supervõidu saanud Kontaveit: ma ei mõelnud seisule, lihtsalt mängisin

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: PAUL CROCK/AFP

Anett Kontaveit, kes alistas Stuttgardi tenniseturniiri avaringis enam kui kolm tundi kestnud kohtumises 5:7, 7:6 (3), 7:6 (5) maailma 20. reketi Kristina Mladenovici, lausus mängujärgses lühiintervjuus, et püüdis seisule mõtlemata lihtsalt oma mängu mängida. Eestlanna päästis seejuures teises setis ka kaks matšpalli.

 «Ma lihtsalt ei mõelnud, mis seis on. Mängisime ägedat tennist ja mul on hea meel siia tagasi tulla ning veel parem meel, et teise ringi jõudsin,» sõnas Kontaveit. «Matšpallidel püüdsin riskida, ega ma ei tahtnud joone peale lüüa, aga nii läks!» naeris Kontaveit.

Eestlanna kiitis ka oma treenerit Glenn Schaapi. «Ta suudab mind motiveerida ja enesekindlust lisada. Sellest on kõvasti abi. Mis homsesse puutub, siis praegu on mul lihtsalt hea meel, et sain taas mängida ja et suutsin ka võita!» rõõmustas Kontaveit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles