Galerii: napp võit andis katastroofi äärele sattunud Raplale veel ühe võimaluse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalli Eesti meistriliigas kuristiku äärele sattunud mullune hõbedameeskond Rapla Avis Utilitas alistas veerandfinaali kolmandas mängus kodusaalis 73:71 Tallinna Kalev/TLÜ ja see tähendab, et seeria jätkub. Kaks esimest mängu võitnud Kalev juhib 2:1.

Rapla päästjaks osutus Dominique Hawkins, kes viis 1.27 enne lõpusireeni Rapla 69:68 ette. Pärast kalevlase Kayel Locke'i kahte möödaviset tabas Hawkins kaheksa sekundit enne lõppu kaks vabaviset seisuks 71:68, mispeale tehti kiirelt viga Locke'ile, et mitte anda Kalevile võimalust kaugviskeks. Locke viskas mõlemad vabavisked sisse ja Kalev tegi omakorda kiire vea Indrek Kajupangale, kuid Kajupank oli samuti vabaviskejoonel kindel.

Lõpusekunditel kordas Rapla taktikat, Reimo Tammele tehtud viga võttis Kalevilt kaugviskešansi. Tamm viskas esimese vabaviske sisse ja teise meelega mööda, kuid Rapla sai lauapalli kätte ja ühes sellega kõlas ka lõpusireen.

Hawkins tõi võitjate parimana 25 punkti, Sven Kaldre lisas 12 ja Indrek Kajupank 11 punkti. Gert Dorbeku arvele jäi 8, nii Domagoj Bubalo kui ka Devonte Upsoni arvele 7 punkti. Upson võttis lisaks 13 lauapalli. Kalevile tõi Tamm 19 punkti, Bamba Fall toetas teda 11 punkti ja 12 lauapalliga. Martin Jurtom viskas 10 punkti, Locke kogus 9 punkti ja 10 lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles