Üllataja Kehra püüab näksata favoriit Servitit

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti ja HC Kehra
Põlva Serviti ja HC Kehra Foto: Tairo Lutter

Kui 11-kordne Eesti käsipallimeister HC Kehra nimetas pärast eelmise hooaja finaalis Põlva Serviti käest saadud kaotust peatreeneriks augustis 28-aastaseks saanud Kaupo Liiva, kerkis nii mõnegi kohaliku käsipallitarga kulm imestusest üpris kõrgele.

Kehra sügis oligi raske. Kaotati kõrgliiga uustulnukale HC Tallinnale ning Balti liigas koguti kuuest esimesest mängust vaid üks võit. Jaanuaris loobuti suvel palgatud serblase Bogdan Vukoicici teenetest ning märtsis, vahetult enne Eesti meistriliiga play-off’i algust lõpetati koostöö kogenud mängujuhi Uku-Tanel Laastuga.

Ometi astuvad täna algavas finaalseerias kolme aastat järjest meistriks tulnud Serviti vastu just Kehra ja nende 28-aastane peatreener Liiva, kes seljatasid poolfinaalis Viljandi HC puhtalt 3:0! «Mitte ükski märk ei näidanud minu silmis Kehra 3:0 võitu. Kindlasti üllatus, eeldasin võrdset seeriat. Aga Kehra on oma read kevadeks korda saanud ja distsipliin on paigas,» sõnab Serviti peatreener Kalmer Musting tunnustavalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles