Foto: politsei otsib Jaanust, keda viimati nähti Tallinnas baaris

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PPA

Politsei palub kaasabi selgitamaks 34-aastase Jaanuse asukohta, keda viimati nähti umbes nädal tagasi Tallinnas Narva maanteel baaris.

Lähedastel oli Jaanusega viimane kontakt 7. mail, kui lepiti kokku, et mees läheb Kosele, kus on tema sugulased. Sinna aga Jaanus ei jõudnud ning tema asukoht on seni teadmata. Viimane koht, kus meest nähti, on Tallinnas Narva maanteel ühes baaris, kust ta lahkus öösel teadmata suunas. Sinna unustas mees maha ka oma telefoni, mistõttu pole võimalik tuvastada tema ligikaudset asukohta telefoni positsioneerimisega.

Mehe otsingutega aktiivselt tegelenud piirkonnapolitseinik Jaana Toode selgitas, et politsei kontrollis haiglate, arestimajade ja sotsiaalmajade nimekirju, samuti on lähedased vaadanud üle hulga aadresse, kuhu mees minna võinuks. «Seni ei ole otsingud paraku tulemust andnud, kuid töötame edasi ning loodame muuhulgas inimeste tähelepanekutele. Lähedased on Jaanuse pärast väga mures,» märkis piirkonnapolitseinik. 

Patrullidele on jagatud mehe isikukirjeldus lootuses, et nad võivad oma patrullmarsruutidel abivajajat märgata. Teada on, et Jaanus liigub tavaliselt sagedamini Tallinna kandis, kus on tema elukoht, kuid samamoodi ka Tartumaal Elva kandis, kus elavad tema lähedased. 

Umbes 174 cm pikk Jaanus on kõhnema kehaehitusega, tal on lühikesed pruunid juuksed ning ta võib olla habetunud.

Kõigil, kes teavad midagi Jaanusest pärast 7. maid või on fotol kujutatud meest viimase nädala vältel kusagil liikvel näinud, palutakse sest teada anda telefonil 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles