Griezmann ootab MMi veerandfinaalis emotsionaalset lahingut oma tütre ristiisa vastu

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antoine Griezmann (Prantsusmaa, sünd 1991). Armastab kanda Guccit ja on võluv hooletult elegantse pereisa väljanägemisega. Vogue`i toimetajad tõstavad siiski esile, et kõige paremini sobib sellele mehele olla üleni mustas.
Antoine Griezmann (Prantsusmaa, sünd 1991). Armastab kanda Guccit ja on võluv hooletult elegantse pereisa väljanägemisega. Vogue`i toimetajad tõstavad siiski esile, et kõige paremini sobib sellele mehele olla üleni mustas. Foto: Anthony BIBARD/imago/PanoramiC

MMi veerandfinaalis kohtuvad omavahel Prantsusmaa ja Uruguai koondised. Prantsusmaa ründaja Antoine Griezmann ootab pikisilmi kohtumist, kuna seal on mängimas ka mitu tema klubikaaslast ning tema tütre ristiisa.

Greizmann, kes lõi 4:3 võidumängus Argentiina vastu ka värava, rääkis ESPN-ile, et ootab kohtumist väga, sest veerandfinaalis kohtutakse Uruguiaga, kus mängib mitu tema meeskonnakaaslast Madridi Atleticost. Muuhulgas on Uruguai keskkaitsja Diego Godin Prantsusmaa ründaja tütre ristiisa.

«Diego on suurepärane sõber, ma veedan temaga koos praktiliselt kõik päevad. Olen temaga koos riietusruumis kui ka vabal aja. Ta on minu tütre ristiisa, nii et mäng Uruguaiga tuleb kindlasti emotsionaalne,» rääkis Griezmann pressikonverentsil.

«Kui ma ühinesid Atletico klubiga, oli Diego see inimene, kellele ma esimesena helistasin. Ta rääkis mulle klubist ning tema sõnade tõttu ma klubiga ühinesingi,» rääkis Griezmann Godini tähtsusest tema karjääri osas.

Griezmann usub, et mäng ei tule sugugi lihtsam vaatamata sellele, et teab Uruguai koondusest nii Godini kui ka Jose Maria Gimenez , kes on samuti tema meeskonnakaaslane Madridi võistkonnast. «Ma ei arva, et see lihtsam olema saab. Pigem on nende vastu just keeruline, kuna nad teavad kõike, mida mulle teha meeldib,» rääkis Griezmann.

«Me oleme selleks mänguks hästi valmistunud, aga me peame olema valmist selleks, et mäng tuleb keeruline ja kindlasti mitte ilus. Nad üritavad meid kindlasti oma mänguga mõjutada, aga meie peame jääma rahulikuks ning kaitses kompaktselt mängima,» rääkis Prantsusmaa ründaja tulevasest mängust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles