Sanatooriumijuhile esitati täpsustatud kahtlustus

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vello Järvesalu.
Vello Järvesalu. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees.

Pärnu linnale kuuluva taastusravikeskuse Estonia juhile Vello Järvesalule esitati eelmise nädala lõpus täpsustatud kahtlustus ettevõtte varade suures ulatuses omastamises.

Lääne ringkonnaprokuratuuri juhtivprokurör Jüri Pikma kinnitas, et Järvesalule esitati möödunud nädala lõpus täpsustatud kahtlustus, kuid ei soovinud selle sisu kommenteerida, teatas ERR raadiouudised.

Kahtlustuse sisu oli nõus kommenteerima Vello Järvesalu ise, kelle sõnul jäi talle arusaamatuks, kust on võetud sellised summad ja firmad.

«Kui on kahtlustus eriti suures summas, siis peab ta olema üle 400 000 -500 000 krooni, aga ma ei löönud seda kokku,» ütles Järvesalu.

«Ma võin öelda, et seal oli ehituse asju ja mõned korrad ma olin tankinud Estonia kaardiga oma isiklikku autot,» tõi ta näiteid. Järvesalu kinnitas, et kahtlustuses olnud suuri summasid tema hingel ei ole ja avaldas lootust, et asi kohtusse ei jõua.

Pärnu linnavolikogu esimehe Ahti Kõo sõnul soovitakse praegu teada, kas taastusravikeskuse Estonia nõukogu soovib esitada kriminaalasjas tsiviilhagi Vello Järvesalu vastu Estoniale tekitatud kahju sissenõudmiseks.

«Ilmselt tuleb meil võtta seisukoht nii tsiviilhagi kui ka Vello Järvesalu praeguses ametis jätkamise osas,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles