Kompartei tahab teada, mis tingimustel Putin eetriaega sai

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teleripood.
Teleripood. Foto: SCANPIX

Venemaa Kommunistlik Partei esitas riiklikule tele- ja raadiokompaniile järelepärimise, millistel tingimustel sai peaminister Vladimir Putin eelmisel nädalal eetriaega kodanike küsimustele vastamiseks.


«Esitasime järelepärimise riikliku tele- ja raadiokompanii koosseisu kuuluvatele kanalitele ja jaamadele. Tahame teada, kas Putinile anti eetriaega tasuta või raha eest ning kui palju talle eetriaega eraldati,» ütles kompartei juriidilise talituse juht Vladimir Solovjov kolmapäeval Interfaxile.

Juristi sõnul seisneb kommunistide pöördumise mõte selles, et seaduse järgi peaks kõikidel erakondadel olema võrdne väljund meediasse. «Meie juristid jõudsid järeldusele, et Putin esines parteijuhina, kes juhtumisi peab ka peaministriametit,» ütles Solovjov.

Ta lisas, et kui kompartei on oma järelepärimiseks vastuse saanud (seaduse järgi peab see toimuma kümne päeva jooksul), paluvad kommunistid enda käsutusse sama palju eetriaega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles