Mees kihutas politsei eest ära

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Volkswagenit juhtinud mees kihutas laupäeva öösel Saare politsei eest Orissaarest Tornimäeni ja kadus siis silmist, kuid tänaseks on politseil siiski teada, kellega tegemist oli, ja kihutaja peab väärteo eest karistust kandma.

Tagaajamine sai alguse laupäeva öösel Orissaare alevikus asuva ööklubi juurest, kus politsei otsustas rutiinse järelevalve käigus peatada läheneva Volkswageni, kirjutab Saarte Hääl.

Kuigi patrullile lähenev auto ei äratanud tähelepanu ei eeskirjade rikkumise ega ka kiirustamisega, otsustas juht peatumismärguannet eirata ja lisas selle asemel hoopis kiirust.

Saarte Häälele teadaolevalt jälitas politsei autot kuni Tornimäeni, kusjuures paaril korral sõitis tagaaetav politseiautole ette, põhjustades ohuolukordi.

«Rikkuja on politseile teada,» kinnitas politsei pressiesindaja Hedy Tammeleht, lisades, et politsei on alustanud väärteomenetlust liiklusseaduse paragrahvi «sõiduki peatamise märguande eiramine» alusel.

Selle eest karistatakse rikkujat rahatrahviga kuni 200 trahviühikut (800 eurot), arestiga või sõiduki juhtimisõiguse äravõtmisega kuni 24 kuuks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles