Narvas algab esmakordselt muusikafestival Baltic Sun

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestlastest saab Baltic Sunil näha ja kuulda Curly Stringsi FOTO: Pressimaterjalid
Eestlastest saab Baltic Sunil näha ja kuulda Curly Stringsi FOTO: Pressimaterjalid Foto: Pressimaterjalid

18.-21. juulini toimub Narvas esmakordselt rahvusvaheline muusikasündmus Baltic Sun festival, kuhu tulevad kohale artistid nii Eestist kui ka välismaalt. Stiililiselt kostub muusikat popist rokini, folgist jazzini ja indie'st bluusini.

18. juuli õhtul kõlab Narva linnuses Baltic Sun festivali avakontsert, mille esimese osa kunstiline juht on dirigent Kristjan Järvi. Galakontserdi esimeses pooles esinevad Noëp, Erki Pärnoja, keelpillikvartett Prezioso ja Sander Mölder. Teises osas astub lavale legendaarne Anne Veski.

Järgnevatel päevadel saab näha ja kuulda Alexander Rybakit Norrast, Mikolas Josefit Tšehhist, Astro’n’out'i Lätist, Maia Hirasawat Rootsist, Erja Lyytineni Soomest, Bravo ja The Crossroadz'i Venemaalt, Daddy Was A Milkman'i ja Justinas Jarutisi Leedust, Getter Jaani, Liis Lemsalu, Vaiko Eplik & Eliiti, Radar & Koit Toomet ning Curly Stringsi Eestist.

Lisaks leivad festivali vältel Narva tänavatel, promenaadil ja parkides aset näitused, tantsuetteasted kui ka pop-up-kohvikud ja laste mängupesad.

Esimene Baltic Sun on sünnipäevakink Eestile 100. juubeli puhul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles