Esirehvita sõitnud liiklushuligaan läheb kuuks trellide taha

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arestikamber.
Arestikamber. Foto: Liis Treimann

Pärnumaal äratas politsei tähelepanu purjus ja juhiloata liiklushuligaan, kes sõitis ringi ilma esirehvita ja veedab karistuseks 30 ööpäeva arestikambris.

Nooruk äratas 26. septembri õhtupoolikul politsei tähelepanu sellega, et sõitis Paikusel ringi Volkswagen Golfiga, millel puudus esimene parempoolne rehv ning auto liikumisel tekkis sellest sädemeid.

Politsei pidas sõiduki kinni ning selgus, et roolis olev 23-aastane juht oli tarvitanud alkoholi, tal puudus juhtimisõigus ning autolgi puudusid nii ülevaatus kui ka kehtiv liikluskindlustus.

Pärnu politseijaoskonna kohtuväline menetleja Keity Liivakivi sõnas, et noormees oli käesoleva aasta maikuus juhtimisõiguseta sõidu eest juba korra juhtimiselt kõrvaldatud. Ta lisas, et mehe süütegude nimekiri kõneleb iseenda eest – juhtimisõiguseta sõidu eest on teda kokku karistatud 12 korral ning erinevate väärtegude eest 16 korral. Liivakivi sõnul küünib tema tasumata rahatrahvide kogusumma üle 3300 euro.

Pärnu Maakohus rahuldas kohtuvälise menetleja  taotluse ning noormees saab oma tegevuse üle järele mõelda tervelt 30 ööpäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles