Kotivaras tabati WCst

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vargus
Vargus Foto: SCANPIX

Kotivarga ohvriks langenud naise sihikindel jälitustegevus aitas politseil kurikaela kaubanduskeskuse tualettruumist kinni nabida.


Reede õhtul poole seitsme ajal rabas mees Ida-Virumaal Ahtmes Toome puiesteel naisterahvalt käekoti, kus oli mitme tuhande krooni väärtuses sularaha, kullast käevõru, hõbesõrmus ja muid esemeid, kirjutab Põhjarannik.

Varguse ohvriks langenud naine ei löönud verest välja, vaid asus pärast kiiret kõnet politseisse ise kotinäppajat jälitama.

Julge naine nägi, kuidas varas sisenes ühe elumaja trepikotta, ja tuiskas talle järele.

Trepikojas seisid kurjategija ja tema ohver korraks silmitsi ning naine jõudis paluda meest, et too vähemalt passi tagastaks, ent selle peale sööstis mees tagasi tänavale.

Kui naine õue järgnes, märkas ta ka kohalejõudnud politseipatrulli. Ta kirjeldas neile, kuidas mees välja näeb, ning politseinikud hakkasid ümbruskonda läbi kammima.

Kui politseinikud olid jõudnud lähedalasuvasse kaubanduskeskusesse, avastasid nad sealse kohviku tualettruumist 29-aastase Aleksandri, kes osutuski tagaotsivaks meheks.

Naine sai oma koti koos kogu raha ja asjadega tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles