Kõva Karneval pakub Balti Jaama Turul mitmekülgset elamust

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Holy Motors esineb Kõva Karnevalil
Holy Motors esineb Kõva Karnevalil Foto: Pressimaterjalid

25. augustil toimub Tallinnas Balti Jaama Turu Kõrval Depoo alal esmakordselt Kõva Karneval, mis on segu alternatiivsest muusikast, toidust, kujutavast ja etenduskunstist, vintage-turust ning paljust muust.

Kõva Karnevali eesmärk on tuua kokku inimesi olenemata vanuserühmast, rassist, seksuaalsusest, kultuuride erinevustest või muusikalisest eelistusest ning tekitada Londoni või Rio karnevali energia uue loomingulise kvartali keskmes.

Festival algab 24. augusti õhtul klubis HALL, kus toimub ürituse eelpidu ning kus astuvad üles UK elektroonilise muusika duo Demdike Stare, saksa veidra techno kollektiiv Annanan, eesti reiviskeene legend Caater jpt.

24-tunnine karneval läheb tõeliselt lahti 25. augusti hommikul kell 10 Balti Jaama turu Depoo alal, kus tasuta päevaprogrammi sisustavad live-muusika ja DJ-lavad, tantsulava, skatepark, lühifilmide kino, vintage-, mööbli- ja disainiturg, erinevad töötoad, installatsioonid ning baarid ja toitlustusalad.

Ürituse ajal saab nautida kümmet täiesti erineva temaatika ja atmosfääriga lava. Pealaval näeb mitmeid värskeid bände ja sooloartiste Eestist, Venemaalt, Lätist ja Ühendkuningriikidest, varieerudes stiililiselt rokist ja soulist kuni džässi, räpi ja pungini välja.

Suure hulga nimede seas astuvad üles S4U (UK), Asquith (UK), DJ Normal 4 (DE), Holy Motors, Zahir, Mick Moon & Yasmin jpt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles