Lüganuse vald tõmbas Sõnajalgade elektriliini kasutusloale pidurit

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maaomanik ei ole rahul, et arendajad on tema soove eirates rajanud ta maale elektriliini (parempoolne), mis tema hinnangul on peale kõige muu veel ka ohtlik.
Maaomanik ei ole rahul, et arendajad on tema soove eirates rajanud ta maale elektriliini (parempoolne), mis tema hinnangul on peale kõige muu veel ka ohtlik. Foto: Sander Ilvest

Postimees kirjutas möödunud reedel mitmest rikkumisest, mis on seoses Ida-Virumaale Lüganuse valda rajatava Aidu tuulepargiga aset leidnud. Lüganuse vald teatas eile Sõnajalgade rajatud elektriliini kasutusloa vaidlustanud maaomanikule, et pikendab tema kaebuse läbivaatamise aega.

«Esitasite Lüganuse vallavalitsusele 16.08.2018 vaide Lüganuse vallavalitsuse 18.07.2018 korralduse nr 380 «Kasutusloa andmine» kehtetuks tunnistamiseks. Tulenevalt haldusmenetluse seadusest lahendatakse vaie kümne päeva jooksul, kui seadus ei sätesta teisiti, arvates vaide edastamisest vaiet läbivaatavale haldusorganile,» seisab Lüganuse vallavanema Andrea Eiche allkirjaga dokumendis maaomanikule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles