Ariana Grandet katsunud USA vaimulik vabandas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piiskop Charles H. Ellis II ja Ariana Grande Aretha Franklini matustel.
Piiskop Charles H. Ellis II ja Ariana Grande Aretha Franklini matustel. Foto: Scott Olson / AFP/Scanpix

Ameerika lauljanna Aretha Franklini matust läbi viinud vaimulik palus poplaulja Ariana Grandelt vabandust, et tema nime üle nalja viskas ning teda laval katsus, vahendab uudisteagentuur AP.

Pastor Charles H. Ellis II juhtis Franklini matust ja tervitas Grandet kohmakalt lavale, kus viimane esitas laulu «"(You Make Me Feel Like) A Natural Woman». Pildid hetkest, kui Grande lavale saabus, näitavad, kuidas Ellis hoiab Grande ümber kinni nii, et sõrmed suruvad vastu üht tema rinda.

Jutlustaja vabandas Grande ees AP-le antud intervjuus. «Minu kavatsus poleks kunagi naise rinda katsuda…Panin talle lihtsalt käe ümber,» ütles Ellis. «Võibolla ületasin piiri, võibolla olin liiga sõbralik või familiaarne. Vabandan taaskord.»

Ariana Grande Aretha Franklini matusel esinemas. 
Ariana Grande Aretha Franklini matusel esinemas. Foto: MIKE SEGAR / REUTERS

Ellis lisas, et kallistas kõiki, kes reedese kaheksatunnise teenistuse käigus esinesid. «Kallistan kõiki mees- ja naisartiste,» ütles piiskop.  «Viimane asi, mida soovisin oli tollelt päevalt tähelepanu eemale tõmmata. See pidi Aretha Franklini päev olema.»

Lisaks vabandas Ellis Grande ja hispaaniakeelse kogukonna ees, et tema nime üle nalja viskas, öeldes, et nime matusekavas nähes mõtles ta, et tegu on uue toiduga kiirtoidurestorani menüüs.

«Vabandan taaskord Ariana (Grande) ja kogu hispaaniakeelse kogukonna ees,» ütles jutlustaja. «Üritasin üheksatunnist programmi elavana hoida ja seda mõne naljaga vürtsitada.»

Viis kuidas vaimulik Grandet katsus, varjutas kriitika, mille pälvis lauljanna lühike kleit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles