Narvas päästeti korteripõlengust mees

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lennart Rikk

Täna õhtul Narva linnas Tiimani tänaval korteris puhkenud põlengust päästeti meesterahvas.

Täna kell 19.42 teatati häirekeskusele, et Narva linnas Tiimani tänaval asuva viiekordse elumaja kolmanda korruse kolmetoalisest korterist immitseb koridori suitsu ning omanik ei ava korteri ust.

Sündmuskohale saadeti neli päästeautot, operatiivkorrapidaja ja kiirabi. Päästjad sisenesid suitsu täis korterisse akna kaudu. Suitsu levitasid vannitoas hõõguv tekk ja magamistoas hõõguv voodi. Päästjad leidsid magamistoast voodist meesterahva, kellel olid alkoholijoobe tunnused ning andsid ta üle kiirabile, kes toimetas kannatanu haiglasse.

Koridori laes olev suitsuandur oli korteris levinud suitsu tõttu tööle hakanud ning äratanud korteriomaniku, kes seepeale lõhkus suitsuanduri, et see vait jääks. Meesterahvas oli hõõguva teki vannioa põrandale viinud ning ise magamistuppa tagasi läinud, kust päästjad ta leidsid.

Päästjad kustutasid hõõguva teki ja voodi ning tuulutasid ruumid. Tulekahju lokaliseeriti kella kaheksaks. Põlengu arvatav tekkepõhjus on suitsetamine voodis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles