Mäkinen kinnitab: Rovanperä on Toyota sihikul

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommi Mäkinen
Tommi Mäkinen Foto: Toyota Gazoo Racing WRT

Tommi Mäkinen ei salga, et tahaks 18-aastase Kalle Rovanperä Toyotasse tuua. Soome ralliportaalile Rallit.fi antud intervjuus kinnitas Mäkinen, et huvi püsib, kuid enne 2020. aastat ei saa plaanidest konkreetsemalt rääkida. 

«Olen aru saanud, et tal on Škodaga leping. Muidugi kuulub Kalle nende sõitjate sekka, keda iga meeskond hoolega jälgib ning keda tahetakse enda ridadesse,»rääkis Mäkinen.

Rovanperä rääkis portaalile, et sõidab ka järgmisel hooajal WRC2-sarjas, kuid edasist eesmärki pole ta paika pannud. Mäkinen usub, et noort soomlast tahaks iga tiim.

«Kalle on tulevikumees, kes toob kindlasi uusi noori inimesi WRC-sarja jälgima. Ta on selles mõttes väga hea uue põlvkonna talent,» kiitis Mäkinen.

Ent meeskonnas võib olla kolm sõitjat ning Rovanperä liitumine tähendaks, et keegi peaks lahkuma. Suure tõenäosusega oleks see Jari-Matti Latvala.

 «Meil on võimalus reageerida vastavalt olukorrale. Aga endale me rohkem kui kolm sõitjat ei too – tahame, et kõik saaksid teha täishooaja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles