Soojale maale sõites jäta internet sisse

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Kui plaanid saabunud sügisilmade eest pääsemiseks lühikest puhkusereisi mõne eksootilise riigi liivastele randadele, siis võta teadmiseks, et mobiilne internet tasub nüüd ka reisi ajaks sisse jätta. Šokiarved on minevik ehk reisilt naastes ei peagi enam laenu võtma, kirjutab Taavi Õmblus tehnoloogiaportaalist Digitark. 

Iga müüt on kuskilt saanud alguse ja enamasti on neil ka mingi tõepõhi all. Paljudes riikides maksis pea olematu 1 megabait internetti sisuliselt sama palju kui toekas hommikusöök ja seda liiga vabameelselt kasutades võis mobiiliarve reisi lõpuks väga kopsakaks toita. Sellised šokiarve õudusjutud levisid rahva hulgas kiiresti ja parem oli reisile minnes igaksjuhuks internet telefonist üldse välja lülitada.

ÕNNEKS EI PÜSI MAAILM PAIGAL JA NÜÜDSEST VÕIME MOBIILSET INTERNETTI JULGEMALT KASUTAMA HAKATA KA SEAL, KUS JOOKE KOOKOSPÄHKLI KOORE SEES SERVEERITAKSE.

Kuidas?

Kuigi palmi all ei saa internetti kasutada päris nii nagu kodus ja EU riikides, aitavad mobiiliarve üle kontrolli säilitada ja sellegipoolest maailmaga ühenduses olla mobiilse interneti Päeva- ja Nädalapaketid. Kõige lihtsam on allalaadida Minu Telia rakendus, milles saad lisaks arvete maksmisele, esindusse aja broneerimise jms ka hõlpsasti tellida sobiva riigi nädalase paketi ning oma internetikasutust reaalajas jälgida. Nii näed täpselt kui palju oled juba kasutanud ja kui palju on veel alles. Kui valitud paketi aeg saab ümber (või maht täis), saabub selle kohta teavitav sõnum, misjärel saad soovi korral otse rakendusest uue paketi aktiveerida.

Loe edasi Digitargast. 

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles