Karl Kruuda: otsin uusi väljundeid, tahaks Dakari rallit sõita

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Kruuda (paremal) võitis 2013. aastal koos Martin Järveojaga WRC2 arvestuses kaks rallit ja lõpetas hooaja viiendana.
Karl Kruuda (paremal) võitis 2013. aastal koos Martin Järveojaga WRC2 arvestuses kaks rallit ja lõpetas hooaja viiendana. Foto: McKlein/Red Bull Content Pool

Karjääri jooksul kahel korral WRC2 arvestuses MM-ralli võitnud Karl Kruuda on viimasel kahel aastal sõitnud rallisid Hiinas. Mõistagi ihkaks 25-aastane Kruuda sõita veel tipptasemel, kuid on ka leppinud teadmisega, et võimalusi selleks ei pruugi enam tulla, rääkis ta ERRile.

«Järgmine aasta proovin äkki ringrada või äkki saab rallikrossi, tahaks tegelikult Dakari sõita - selliseid väljundeid ja kaarte otsin, et inimesi aidata. Sõidumõnu saab igast asjast. Ralli on lihtsalt nii omapärane - kihutada 300 km võõrastel teedel versus 50 km kolmekilomeetrisel ringil,» sõnas Kruuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles