Melania Trumpi hotelliarve Kairos oli 95 000 dollarit, ilma et ta oleks seal ööbinud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA esileedi Melania Trump külastas oktoobri alguses Egiptust ja käis tutvumas ka Gizaga.
USA esileedi Melania Trump külastas oktoobri alguses Egiptust ja käis tutvumas ka Gizaga. Foto: Saul Loeb / AFP / Scanpix

USA esileedi Melania Trump käis oktoobri esimesel nädalal visiidil neljas Aafrika riigis ning lõpetas ringreisi Egiptuses, kus tema viibimine Kairo luksushotellis läks USA maksumaksjatele maksma 95 050 dollarit ehk 83 100 eurot.

President Donald Trumpi abikaasa ja tema kaaskond peatus Kairos Semiramis Intercontinental hotellis, kus tubade hinnad algavad 119 dollarist öö kohta. Hotelli presidendisviidis saab ööbida 699 dollari eest.

Katusebasseiniga hotell Semiramis Intercontinental asub Niiluse jõe kaldal Kairo kesklinnas.

Esileedi pressiesindaja sõnul viibis Melania Trump Kairos kuus tundi ning tegelikult ei ööbinud hotellis.

Makse Kairo hotellile tehti 30. septembril, umbes nädal enne Melania Trumpi saabumist Egiptusesse 6. oktoobril. Kulureal on kirjas vaid: «USA esileedi visiidi hotellitoad.» Arve sisu pole lahti kirjutatud ning sellest ei selgu, kui palju tube 95 000 dollari eest broneeriti, kuid tõenäoliselt sisalduvad selles ka esileedi turvateenistuse ja teda saatva personali kulud.

Melania Trump peatus Egiptuses pärast Ghana, Malawi ja Keenia külastamist.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles