Postimees Austraalias. Latvala teeb Tänaku nimel suure ohverduse

Merili Luuk, Coffs Harbour
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala Foto: Red Bull Content Pool

Viimati 2017. aastal Rootsi rallil võitu maitsta saanud soomlane Jari-Matti Latvala on küll Austraalia rallil esikohal, ent ilmselt mitte kauaks. Tagant on tulemas tiimikaaslane Ott Tänak, kellel veel võimalus tiitlile sõita.

«Muidugi tahaksin võita, aga meeskond ütles mulle, et sõida oma sõitu ning ära Oti aegu ja kiirust jälgi. Mulle öeldi: «Lase tal ette minna, kui ta sinust möödub!» Ott vajab sellelt rallilt võitu, lootes, et Thierry ja Sebastien teevad vea. Ma ei saa sellele vastu hakata,» sõnas ta.

Aumehena kavatsebki soomlane eestlast aitama hakata. Ühtlasi pakub talle lohutust see, et nõnda tegutsedes kindlustatakse meeskondlik meistritiitel. «See ongi minu jaoks praegu kõige tähtsam.»

Latvala sõnul on tänane päev olnud Toyotale imeline. «Olen täna sõitmist mõnuga nautinud ning eks see kajastub ka meie tulemustes.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles