Eesti koondis alustas MMi kohustusliku veenva võiduga Austraalia üle

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti saalihokikoondis alustas MMi võiduga Austraalia üle.
Eesti saalihokikoondis alustas MMi võiduga Austraalia üle. Foto: Vladimír HODAČ / IFF

Eesti saalihokikoondis andis Tšehhis alanud MMile avalöögi kindla 11:5 võiduga Austraalia üle.

Ehkki Eesti läks kiirelt juhtima ja võitis avakolmandiku 3:1, jõudsid austraallased 3:3 viigini. Siis lükkas Eesti sisse uue käigu, viskas viie minutiga viis väravat ja kontrollis kohtumist lõpuni. Teine kolmandik lõppes eestlaste 9:4 eduga ja viimasel kolmandikul lisati veel kaks väravat, lõppskoori vormistasid austraallased.

Eesti poolel viskasid kaks väravat nii Mattias Proos, Rickard Rydell kui ka Oliver Savi, lisaks neile tegid skoori Oskar Salm, Tanel Kasenurm, Kermo Uue, Mats Tamme ja Patrik Kareliusson. Lisaks andisid nii Proos, Rydell kui ka Ken Pähn kaks väravasöötu Austraalia viiest väravast kolm viskas Daniel Gartner.

Päeva ühes põhimõttelisemas duellis jäi Soome koondis 4:5 alla Rootsile, ehkki juhtis veel teise kolmandiku järel 4:2. Järgmises ringis kohtub Eesti homme kell 19 Poolaga, mis on tõenäoliselt ka võtmemäng otsustamaks alagrupi võitjat. Neljandana kuulub samasse alagruppi Tai, kellega Eesti mängib esmaspäeval kell 19.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles