Viimsi plaanib koostööd Leedo firmaga (1)

Janno Riispapp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seni on Prangli vahet sõitnud ASi Kihnu Veeteed laev Vesta (pildil), aga peagi võib selle asemel sõita Tuule Liinide opereerimisel Wrangö.
Seni on Prangli vahet sõitnud ASi Kihnu Veeteed laev Vesta (pildil), aga peagi võib selle asemel sõita Tuule Liinide opereerimisel Wrangö. Foto: Küllike Rooväli

​Vjatšeslav Leedole kuuluv Tuule Liinid hakkab ilmselt järgmisel kahel aastal teenindama Prangli ja mandri vahelist parvlaevaliini, kuna esitas hankel odavama pakkumuse kui praegune vedaja, Rein Kilgi firma Kihnu Veeteed.

Kuigi vallavalitsus teeb otsuse täna, on Viimsi abivallavanem Margus Kruusmägi alustanud läbirääkimisi Tuule Liinidega hankelepingu sõlmimiseks, selgus pakkumiste avamise protokollist. Tuule Liinide pakkumine ajavahemikuks tänavu 18. detsembrist kuni 2020. aasta lõpuni oli 834 057 eurot ilma käibemaksuta, Kihnu Veeteedel 967 812 eurot.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles