Manchester City lõhub Meistrite liigas Hispaania võimu

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas David Silva, Pep Guardiola & Co suudavad Manchester City pururikastele omanikele lõpuks euroedu kinikida?
Kas David Silva, Pep Guardiola & Co suudavad Manchester City pururikastele omanikele lõpuks euroedu kinikida? Foto: OLI SCARFF/AFP/Scanpix

Eelmäng on läbi ning võime asuda esmaspäevase loosimise ja seejärel veebruari ootele, kui jalgpalli Meistrite liiga play-off’iga algust tehakse. Kuna ükski suur vaal pole püünisesse langenud, võib kohe tekkida äärmiselt isuäratavaid duelle.

Vaatame, millised 16 parema sekka pääsenud meeskonnad on pausi saabudes kuumad ja kes veidi külmemad. Hakatuseks aga põnevaim osa ehk väike ennustus.

Kes võidab? Pakun, et karikavõitja tuleb kolmikust Manchester City, FC Barcelona ja Torino Juventus. Kui keegi paneks mõõga kõrile ja käsiks öelda üks ja ainus, jääksin pidama Manchester Cityl. Miks?

Usun, et viimaks on Pep Guardiola suutnud helesiniste mängumasina õlitada tasemele, kus võimalus libastuda võrreldes rivaalidega kõige väiksem. Jah, Cityl pole Messit ega Ronaldot – nagu nimetatud soosikute trio ülejäänud liikmetel. Ent samas võib Guardiola käsutuses olevat talendipagasit pidada kõige ühtlasemaks ja sügavamaks. Kevin De Bruyne’i vormi taastamine saab võtmeküsimuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles