Briti politseinik vägistas ametiauto tagaistmel 13-aastase tüdruku (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teismelise vägistamises süüdi mõistetud konstaabel Ian Naude.
Teismelise vägistamises süüdi mõistetud konstaabel Ian Naude. Foto: twitter.com

Eile määrati 25 aasta pikkune vanglakaristus Suurbritannia politseinikule, kes vägistas ametiauto tagaistmel 13-aastase tüdruku.

30-aastane konstaabel Ian Naude, kes töötas kuriteo toimepaneku ajal alaealistega tegelevas üksuses, ütles kohtus, et vahekord tüdrukuga toimus konsensuse alusel ja neiu paistis seda nautivat.

Kohtus selgus, et konstaabel külastas kolm päeva enne vägistamisjuhtumit tüdruku kodu, sest uuris võimalikku koduvägivalla juhtumit. Seejärel sõitis ta uuesti tüdruku maja juurde, võttis ta auto peale ja vägistas neiu sõiduki tagaistmel.

«Selleks, et saada oma tahtmine, kasutasid sa ära oma positsiooni politseinikuna ja see võimaldas sul rahuldada oma iha ja väärastunud soove,» ütles kohtunik Clement Goldstone kohtuotsust teatavaks tehes.

Eriti ebameeldivaks teeb vahejuhtumi asjaolu, et tegemist polnud ainsa juhtumiga. Juurdluse käigus selgus, et meest kahtlustati seksuaalse ärakasutamise juhtumis juba tema eelmises töökohas. 

Samuti avastati uurimise käigus, et Naude esines sotsiaalmeedias 15-aastase noormehena ja vahetas alaealistega siivutuid sõnumeid. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles