Aastapäev on tulekul? 8 ideed, kuidas viia tähistamine uuele tasandile

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arne Trautmann / PantherMedia / Scanpix

Kui suhtes on lähenemas aastapäev või tahad lihtsalt erakordset kohtingut korraldada, siis siin on sulle kaheksa head ideed.

Cosmopolitan vahendab kolme abielu- ja suhteeksperdi ideid, kuidas muuta oma tähtpäev eriliseks.

1. Korrake oma esimest kohtingut

Ürituskorraldusega tegeleva ettevõtte The Heart Bandits looja Michele Velazquez soovitab viia oma partner restorani, kus toimus teie esimene kohting, aga teha seda suurelt. «Kui restoranil on privaatne ruum, rendi see. Helista ette ja organiseeri sinna küünlad ja fotod teist koos. Kui tahad eriti meeldejäävat kohtingut, organiseeri kohale viiuldaja,» soovitab Velazquez.

2. Kui olete abielus, minge kohta, kus kihlusite

Suhteekspert Susan Winter soovitab abielus paaridel minna võimalusel tagasi paika, kus nad kihlusid. «Sihipäraselt tagasi minek paika, kus maagia toimus, mõjub hästi teievahelisele sidemele. Kihlumise asukoht toob meelde õnnelikud mälestused ja elevuse tuleviku üle,» sõnab ta.

3. Kinkige endale päev spaas

Tegelikult ei ole spaas lõõgastumiseks vaja spetsiaalset tähtpäeva, aga aastapäev on hea aeg, et ennast hellitada. Armastuse arengunõustaja Laurie Davis Edwards ütleb, et üheskoos lõõgastumine on suhtele väga rahustav kogemus. Ta soovitab võtta paarimassaaž ja lõõgastuda. 

4. Korralda romantiline aardejaht

Mäletad veel, kui tore oli aardejaht lapsepõlves? Suhteekspert Susan Winter soovitab aardejahist teha romantilise sündmuse, mille peaauhinnaks oled sina. «Pärast seda, kui ta on edukalt lahendanud iga vihje, oota teda kingituse, õhupalli või kaardiga, kus on kirjas, kui palju teda armastad,» soovitab ta.

5. Planeeri väike reis

Kui su kaaslane armastab spontaansust, korralda talle üllatus ja planeeri väike reis. Kui talle meeldib ka ise organiseerija rollis olla, jäta detailide planeerimine teie ühistegevuseks.

6. Minge «teie laulu» kuulama

«Kui teil on laul, mis defineerib teie suhet, minge võimalusel selle artisti kontserdile,» soovitab Edwards. 

7. Tähista aastapäeva terve kuu

Milleks piirduda ühe päevaga, kui saad tähistada terve kuu? Winter soovitab korraldada kuu aja jooksul erinevaid üllatusi, mis peegeldavad teie ühiseid huvisid. Külastage teatrit, minge kontserdile ja kinno, tehke koos sporti. Kui su kaaslane armastab väga filme, uuri välja, millised on sel kuul kõige paremad filmid ja võta plaani nende kõigi vaatamine.

8. Kirjuta kõik ideed üles ja lase partneril loosi tõmmata

Võta kõik siinsed soovitused ja pane kirja ka enda ideed ning voldi need kokku. Lase partneril pimesi üks idee valida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles