Moskva Himki võttis Euroliiga liidri vastu üllatusvõidu (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moskva Himki alistas Fenerbahce.
Moskva Himki alistas Fenerbahce. Foto: Valery Sharifulin / Valery Sharifulin/TASS

Moskva Himki alistas korvpalli Euroliigas lisaajal Istanbuli Fenerbahce 84:78.

Möödunud nädalal Siim-Sander Vene koduklubi Gran Canaria suurelt alistanud Moskva Himki suutis korda saata täieliku üllatuse. Euroliiga liidrina asus Fenerbahce kohtumist 23:13 esimesel veerandajal juhtima, kuid teisel veerandajal suutis üllatuslikul Himki mängu tagasi tulla ning poolajaks oli Fenerbahce edu vaid 41:38.

Kolmandat veerandaega jätkas Himki sealt, kust eelmine pooleli jäi ning nii võideti ka kolmas veerandaeg kuue punktiga. Enne viimast veerandaega oli Himki edu 57:54, kuid viimase veerandaja viimasel sekundil tehti otsustaval hetkel eduseisust viga ning Fenerbahce tõi tabloole viiginumbrid 72:72.

Lisaajal suutis aga terve kohtumise uskumatult hästi mänginud Himki end veelkord kokku võtta ning nii alistati lisaajal Euroliiga liider 12:6 ning kokkuvõttes võeti väärtusik 84:78 võit. Himki parimaks kerkis 13 punkti visanud Stefan Markovic, Fenerbahce parim oli Melih Mahmutoglu 18 punktiga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles