Kolm kuud tagasi vanemate mõrva järel kadunuks jäänud USA tüdruk leiti elusana

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
13-aastane Jayme Closs.
13-aastane Jayme Closs. Foto: HO / AFP/Scanpix

Kolme kuu eest kuulutati USAs Wisconsinis kadunuks 13-aastane tüdruk, kelle vanemad leiti pere kodust maha lastuna, vahendab Guardian. Ta leiti eile elusana.

Teismeline tüdruk oli politsei sõnul alatoitunud ja räpane, kuid elus. Oma eraldatud kogukonnas elanud vangistaja käest pääses ta põgenema. Ametivõimud võtsid juhtunuga seoses vahi alla mehe, kelle isikut nad ei avaldanud.

56-aastane James Closs ja tema abikaasa, 46-aastane Denise Closs leiti nende kodust maha lastuna 15. oktoobril. Paari tütar Jayme Closs oli kadunud.

Teismelise kadumine tõmbas USAs üleriigilist tähelepanu ja tema leidmiseks kammisid tuhanded vabatahtlikud läbi Minneapolise äärelinna lähedal asunud metsi ja põlde. Välja pandi ka 25 000 dollarine autasu tema leidmiseni viiva info eest.

Jayme leidis Closside kodust umbes tunnise autosõidu kaugusel asuva Gordoni linna elanik. Kui must ja kõhn laps, kes kandis kingi, mis talle ei sobinud, elaniku koduuksele koputas, tundis viimase naaber ta ära. «See on Jayme Closs! Helista 911 (hädaabinumber USAs)!» hüüdis meedia teatel naaber.

Seejärel võtsid ametivõimud vahi alla ühe kahtlusaluse. Jayme Clossi põgenemise täpseid asjaolusid ei avaldatud. Tüdruk toimetati lähedalasuvasse haiglase ravile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles