Fotod: Nigeerias hukkus kütuseveoki plahvatuses kaheksa inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nigeerias hukkus kütuseveoki plahvatuses kaheksa inimest. Pildil on näha, kuidas inimesed kogunevad plahvatuse algpunkti juurde.
Nigeerias hukkus kütuseveoki plahvatuses kaheksa inimest. Pildil on näha, kuidas inimesed kogunevad plahvatuse algpunkti juurde. Foto: AP Photo / AP

Nigeeria kaguosas hukkus kütuseveoki plahvatuses vähemalt kaheksa inimest ja 15 inimest said põletushaavu, teatasid võimuesindajad.

Õnnetus juhtus reede hilisõhtul Cross Riveri osariigis asuvas Odukpanis.

Liiklusõnnetuses ümberpaiskunud kütuseveok plahvatas, kui inimesed parajasti väljavoolanud kütust kogusid. Kohalike elanike sõnul põhjustas plahvatuse elektrigeneraator, mis toodi õnnetuspaika, et kütust veokist välja pumbata.

Inimesed kogunesid plahvatunud kütuseveoki juurde. 
Inimesed kogunesid plahvatunud kütuseveoki juurde. Foto: AP Photo / AP

«Me leidsime õnnetuskohalt kaheksa põlenud laipa. Veel 15 inimest said raskeid põletushaavu ja mitmed on kriitilises seisundis. Me ei tea veel ohvrite tegelikku arvu,» ütles sündmuskohal viibiv transpordiameti regiooniülem Chidiebere Benjamin Nkwonta.

Pealtnägija Richard Johnsoni sõnul, oli ligikaudu 60 inimest kütust kogumas plahvatuse hetkel. «See ei ole võimalik, et need inimesed, kes väljavoolanud kütust kogusid seal sees, et nad jäid ellu,» ütles Johnson. 

Aasta tagasi juhtus sarnane õnnetus ja samas kohas, kus inimesed põlesid surnuks, siis kui korjasid avariisse sattunud veoki kütust kokku. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles