Järvamaal leiti korterist kahe mehe surnukehad

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto Arvo Meeks/Valgamaalane
Foto Arvo Meeks/Valgamaalane Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Järvamaal leiti eile korterist kahe mehe surnukehad, neist ühel olid torke- ja lõikehaavad, teisel mehel väliseid vägivallatundemärke polnud.

Häirekeskus sai neljapäeval kell 16.30 teate, et Järvamaal Pikakülas asuvast korterist on leitud seal koos elanud 35-aastase ja 63-aastase mehe surnukehad, kellest viimasel olid vägivallatundemärgid.

Paide politseijaoskonna juht Margus Toomsalu ütles, et sündmuskohalt kogutud esialgsed tõendid viitavad sellele, et meeste surmale eelnes nende omavaheline konflikt.

«Korterist leiti 63-aastase mehe torke- ja lõikehaavadega surnukeha ja 35-aastase mehe surnukeha, kellel väliseid vägivallatundemärke ei tuvastatud. Tema surma põhjus selgub ekspertiisis. Uurijad teevad praegu tööd selgitamaks, mis meeste vahel täpsemalt juhtuda võis,» selgitas Toomsalu.

Prokurör Merike Lugna kinnitas, et esialgne sündmuskoha vaatlus ei anna põhjust arvata, et kahe mehe surma oleks põhjustanud keegi kolmas, sest korteri uks ja aknad olid seestpoolt suletud.

«Kriminaaluurimise käigus kontrollime siiski kõiki võimalusi,» selgitas prokurör.

Tõenäoliselt surid mehed juba paar päeva enne leidmist

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Liivi Reinhold ütles Postimehele, et korterist leitud mehed ei olnud omavahel sugulased, tegemist oli lihtsalt korterikaaslastega.

«Esialgsetel andmetel surid mehed mõni päev enne nende leidmist. Häirekeskusele tegid kõne ühe mehe tuttavad kes ei olnud temaga ühendust saanud ja hakkasid muret tundma. Juhtunu täpsed asjaolud selgitab välja kriminaaluurimine,» ütles Reinhold.

Prokuratuur ei kommenteeri versiooni, justkui oleks mees pärast oma korterikaaslase tapmist iseendalt elu võtnud. «Tema surnukehal ei olnud mingeid vägivallatundemärke, surma põhjuse selgitab välja ekspertiis,» lausus Reinhold.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles