«Kuuuurija» lugejakiri: Tallinna Lastehaigla parkimisautomaat sööb münte

Kuuuurija
, Kuuuurija
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuuuurija“ sai seekord kirja tähelepanelikult kodanikult, kes kurdab, et Mustamäel Tallinna Lastehaigla kõrval ( põhja ja kirde poolses otsas) asuva parkla makseautomaat sööb klientide raha.

Olenemata arve summast, automaati sisestades 2-eurose mündi, masin raha tagasi ei anna. Esimesel kolmel korral ma arvasin, et ajasin ise rahatähed sassi ja sisestasin 1-eurose kuigi algselt arvasin, et sisestasin siiski 2-eurose. Hiljem tahtlikult testides selgus, et minu kahtlused peavad paika ja 2-eurose sisestamisel, kui arve on 50 senti, saab tagasi ainult 50 senti. Kui arve on 1 euro või 1.5 eurot, siis masin raha ei tagasta.

Saadan ka video, kus näha masinalt, et arve on üks euro ja sisestame masinasse 2-eurose mündi ning raha tagasi enam ei saa. Saadan ka pildi, kus üritasime helistada sinna info numbrile, kuid sellelt numbrilt keegi ei vasta. Seega huvitav äriplaan sinna kokku pandud!
 

Parkla korraldaja infotelefon ei vasta
Parkla korraldaja infotelefon ei vasta Foto: Kuuuurija lugeja
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles