Manchester Unitedi kapten on suvel siirdumas Ameerikasse?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi kapten Antonio Valencia
Manchester Unitedi kapten Antonio Valencia Foto: Jon Super / AP

Manchester Unitedi raudvara Antonio Valencia on suure tõenäosusega suvel meeskonnast lahkumas ning liitumas hoopiski Ameerika meeskonnaga.

Viimased märgid näitavad, et pikalt Manchester Unitedis mänginud Valencia on järgnemas oma vanale meeskonnakaaslasele ookeani taha Ameerikasse. Väidetavalt ühineb Valencia MLS-i klubi DC Unitediga, kus on mängimas ka Wayne Rooney.

Viimane suurem märk Ameerikasse siirdumise osas on jalgpallifännide arvates tema tegevus sotsiaalmeedias. Nimelt jagas ta postitust, kus üks poolehoidja soovis Valenciale DC Unitedis edu.

Kuna Valencia saab uuel hooajal juba 34-aastaseks, vajab Manchester United talle asendust ning ka Valencia ise on tõenäoliselt otsimas võimalusi karjääri jätkamiseks veidi madalamal tasemel. Kuigi algselt seostati teda Interiga, siis nüüdseks usutakse, et Valencia on siiski MLS-i siirdumas.

Kümne Unitedis veedetud aasta jooksul võitis Valencia kahe korral Inglismaa kõrgliiga, ühel korral Euroopa Liiga, kahel korral liigakarika sarja ning ühel korral Inglismaa karikavõistlused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles