Video: Denverit vaevas visketabamatus ning Portland viigistas seeria

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy

Korvaplliliigas NBA võitis läinud ööl Portland Trail Blazers Denver Nuggetsi 97:90 ja viigistas Läänekonverentsi poolfinaalseeria 1:1.

Portland oli hoopis teisest puust võrreldes seeria avamänguga, mil jäädi Denverile alla 113:121. Kuigi Trail Blazersi liidrid Damian Lillard ja CJ McCollum ei olnud rünnakul kõige teravamad, tegid nad mehetööd kaitses ning hoidsid Nuggetsi visketabavuse vaid 35 protsendi peal.

Portland dikteeris mängu algusest lõpuni, poolajaks oli nende edu 15 punkti.

Seda eelkõige «tänu» Denveri masendavale visketabavusele.

Nuggetsi peatreener Michale Malone ütles, et tõenäoliselt oli meeskonnal keskendumisraskusi.

«Me võtsime viskeid, meil olid vabad kohad, ründasime. Ma saan aru, et  me mängijad loopisid peale. Kuid kui sul on selline õhtu, kui sa lihtsalt viskad ja ei taba, siis tuleb survet avaldada lauas. Ja mõelda tuleb, selle asemel, et tuimalt peale loopida,» ütles Malone.

Nuggetsi meeskonda saatis matši lõpus vilekoor ja «buutamine» kui nende kaheksa viimast viset olid kõik mööda läinud. Täiesti kohutav oli Denveri tagamängija Jamal Murray viskevorm, kes tabas avapoolajal 11-st teele saadetud viskest vaid kaks.

Nuggetsi parim oli taas serblane Nikola Jokic, kes tõi oma meeskonna resultatiivsemana 16 punkti, kuid olid ülivõimas korvi all noppides 14 lauapalli,

Kolmas mäng toimub ööl vastu laupäeva Portlandis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles