Kontaveidi paarismängupartner langes võitluses olümpiavõitjaga

Silver Tabo
, reporter
Copy
Daria Kasatkina.
Daria Kasatkina. Foto: SRDJAN SUKI / EPA

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel naiste paarismängus koos Eesti esireketi Anett Kontaveidiga (WTA 17.) eile teise ringi pääsenud venelanna Daria Kasatkina (WTA 21.) jaoks on sarnaselt eestlannale üksikmänguturniir lõppenud.

22-aastane Kasatkina kaotas äsja lõppenud teise ringi kohtumises tulemusega 3:6, 1:6 Rio olümpiavõitjale Monica Puigile (WTA 59.). 25-aastasel Puerto Rico tennisistil kulus venelanna alistamiseks kõigest tund ja 12 minutit.

Monica Puig.
Monica Puig. Foto: SRDJAN SUKI / EPA

Puig servis matši jooksul neli ässa Kasatkina ühe vastu ning tegi kaks topeltviga venelanna kolme vastu. Lihtvigu tehti vastavalt 17 ja 14 ning kõikidest punktidest (116) võitis Puig 67 ja Kasatkina 49.

Kolmandas ringis ehk 32 parema seas läheb Puig vastamisi 17-aastase Poola esindaja Iga Swiatekiga (WTA 104.), kes sai täna skooriga 6:3, 6:0 jagu 16. asetusega hiinlannast Qiang Wangist (WTA 16.).

Kontaveit ja Kasatkina lähevad paarismänguturniiri teises ringis ehk 32 parema seas vastamisi kaheksandana asetatud Taiwani tennisistide, õdede Hao-Ching Chani ja Lee Chaniga. Matš on kavas reedel 13. väljaku teise kohtumisena ehk algab orienteeruvalt Eesti aja järgi kell 13.30.

Postimees ja Kanal 12 jätkavad Prantsusmaa lahtiste otseülekandeid, näidates kõiki Kaia Kanepi mänge otsepildis. Lisaks on kavas nii naiste kui ka meeste poolfinaalid ja finaalid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles