Eesti noorte karikavõistlustel on oodata mitmeid põnevaid duelle

Postimees Sport
Copy
Teivashüppaja Eerik Haamer
Teivashüppaja Eerik Haamer Foto: Tairo Lutter / Postimees

Pühapäeval, 9. juunil peetakse Tallinnas Kadrioru staadionil Eesti noorte karikavõistlused, kus tuleb starti 323 noort kergejõustiklast 32 klubist.

Võistluste avamine on kell 11.45, esimene ala algab kell 12.00. Karikavõistlustel osalevad U16, U18 ja U20 vanuseklassi sportlased, kes kõik võistlevad ühes arvestuses, kasutatakse U20 vanuseklassi vahendeid. Lisaks individuaalsetele karikavõitjatele selguvad punktiarvestuse järgi kolm paremat klubi nii noormeeste kui neidude arvestuses.

Kohal on kolme vanuseklassi paremad sportlased, mitmel alal tõotab esikoha nimel tulla väga tasavägine võitlus. Noormeeste 100 ja 200 m jooksus on kohal varem korduvalt põnevaid duelle pidanud Henri Sai (SK Altius) ja Ken-Mark Minkovski (Audentese SK).

Neidude 200 m jooksus on stardis kiireid aegu näidanud Marit Kutman (TÜ/ASK), Ann Marii Kivikas (SK Altius), Carina-Renne Valdek (Audentese SK), Liisa-Maria Truupõld (Tartu SS Kalev), Karoli Käärt (Audentese SK). Neist Kutman, Käärt, Truupõld ja Valdek jooksevad ka 100 m.

Noormeeste teivashüppes on favoriidina stardis mitmeid vanuseklasside rekordeid purustanud ja möödunud suvel U18 EMil pronksile tulnud Eerik Haamer (TÜ/ASK), neidude 3000 m on kohal Luna-Aleksandra Lagoda (TÜ/ASK). Mitmel alal säravaid tulemusi näidanud Audentese SK sportlane Liisa-Maria Lusti paneb end karikavõistlustel proovile kaugus- ja kolmikhüppes ning 4x100 m teatejooksus.

U18 EMil eelmisel suvel odaviskes pronksi võitnud Gedly Tugi (KJK Karksi) teeb kaasa nii odaviskes kui kuulitõukes, mitmeid vanuseklassi rekordeid nihutanud Kelly Heinpõld (KJS Sakala) astub ringi kuulitõukes ja kettaheites. Heitealadel võib häid tulemusi oodata Rasmus Rooslehelt (Niidupargi KJK) teeb kaasa kettaheites, kuulitõukes ja odaviskes.

Vaata ajakava.

Vaata osalejate nimekirja.

Tulemusi näeb: ekjl.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles