Laulupeole on müüdud üle 60 000 pileti

Postimees
Copy
Laulu- ja tantsupeo pressikaardi kaelapael.
Laulu- ja tantsupeo pressikaardi kaelapael. Foto: Erik Prozes / Postimees

Laulupeole on müüdud üle 60 000 pileti, tantsupeole tuleb müüki 700 lisapiletit.

Laulupeo laupäevasele avakontserdile on eelmüügist müüdud või broneeritud üle 21 000 pileti ning pühapäevasele peakontserdile ligi 40 000 piletit. Tantsupeole vabaneb broneeringutest ja tagastustest veel täiendavad 700 piletit, mis jõuavad Piletilevis müüki täna keskpäevast.

«Pileteid on müüdud peonädala alguseks rohkem kui varasemate pidude eel samaks ajaks. Laulupeole saab pileteid osta ka väravast, kuid mõistlik on siiski järjekordasid vältida ja pilet eelmüügist osta. Internetist ostetud piletite puhul tuleks veenduda, et kaasa on võetud ikka piletid, mitte arve. Piletid on äratuntavad triipkoodi järgi,» täpsustas Eesti Laulu- ja Tantsupeo Sihtasutuse teabejuht Sten Weidebaum.

Kalevi staadioni väravad avatakse piletiga külastajale üks tund enne etenduste algust. Laupäeval avatakse Lauluväljaku Oru ja Lasnamäe väravad piletiga külastajale kell 14, Mere värav avatakse külastajatele pärast rongkäigu lõppu. Pühapäeval avatakse Lauluväljaku kõik väravad piletiga külastajale kell 12.30.

Tantsupeo esimene etendus toimub ülehomme ning teine ja kolmas etendus reedel. Laulupeo «Minu arm» eesti muusikaklassika avakontsert «Õpetajale» toimub laupäeval algusega kell 19 ja suurkontsert pühapäeval algusega kell 14.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles