Laulupeo avakontserdil osales üle 80 000 inimese

Postimees
Copy
Laulupeo avakontsert
Laulupeo avakontsert Foto: Mihkel Maripuu

Täna õhtul toimunud laulupeo avakontserdil osales 82 000 inimest. Operatiivteenistuste kinnitusel möödusid nii rongkäik kui ka avakontsert rahumeelselt.​

Lauluväljakul tegutsevale meditsiiniteenistusele möödus päev plaanipäraselt. Kuna platsil oli varasemate päevadega võrreldes rahvast rohkem, siis oli pisut enam ka pisipöördumisi. Meditsiiniteenistus paneb siiski kõigile homme laulupeole tulijatele südamele, et peopäeva jooksul joodaks piisavas koguses vett ning kindlasti tuleks ka korralikult süüa, et pikk päev võimalikult mugavalt mööda saata.

Politseil tuli põhiliselt tegeleda kaotatud ja leitud asjade ning eksinud lastega. Homset silmas pidades tuletavad korraldajad meelde, et lauluväljaku pääslate juures on lisaks turvatöötajatele ka G4S vabatahtlikud, kes juhendavad ja suunavad külastajaid ning jagavad väikelastele mõeldud käepaelu, millele saab vanem oma telefoninumbri kirjutada. Kui laps peaks rahvamassis saatjad silmist kaotama, siis käepaelal oleva kontakti abil on võimalik laps saatjaga kiiremini kokku viia. Käepaelu võib küsida ka Oru värava juures asuvast infopunktist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles