Eesti meistrid rattaorienteerumise sprindidistantsil on Daisy Kudre ja Tõnis Erm

Postimees Sport
Copy
Daisy Kudre.
Daisy Kudre. Foto: Põlva Spordiliit

Eesti rattaorienteerumise sprindimeistriteks krooniti laupäeva õhtul Põlvas Daisy Kudre (Värska OK Peko) ja Tõnis Erm (TA OK).

Naistes tuli hõbedale Ingrit Kala (Värska OK Peko) 24.35 (+3:17) ja pronksiga pidi leppima samal hommikul toimunud lühiraja Eesti MVtel kulla võitnud Eleri Hirv (OK Võru) 24.53 (+3.35).

Meeste põhiklassis järgnes Tõnis Ermile hõbemedali väärilise tugeva sõidu teinud Marek Karm (SK100) 21.41 (+0:26) ning pronksi sai kaela Priit Poopuu (JOKA) 23.25 (+2:10). Üldarvestuses oli meeste põhiklassis kolmas Nojus Kalvaitis Leedust (22.27; +1:12).

Juunioride kiireimad olid Mari Linnus (Värska OK Peko) ja Siim Turban (Rakvere OK).

Põlva linnas kulgenud väga kiire ja head kaardilugemist nõudev sprint põhjustas ka palju draamat, nii näiteks tühistati keeluala läbimise tõttu nii meeste kui naiste põhiklassi parimad ajad välja sõitnud võistlejate tulemused.

Rattaorienteerumise Eesti MV korraldas OK Põlva Kobras. Peakorraldaja oli Nikolai Järveoja ning kaardi ja rajad valmistas Markus Puusepp (OK Võru).

Tulemused, vaheajad  ja GPS jälgimine siin.

Järgmised Eesti meistrid orienteerumisjooksus selgitatakse 24. ja 25. augustil Kuremaal (sprint), Palal (öine tavarada) ning Palamusel (sprinditeade), kus korraldajateks on Seiklushunt ja OK Kape.

Rattaorienteerumise Eesti koondist ootab 28. juulist 3. augustini ees MM Taanis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles