Reisiblogijad müüvad vägivallaga kimpus Pakistanist klantspilti

, AFP, ajakirjanik
Copy
Kanada sotsiaalmeediastaar Rosie Gabrielle käis Pakistani võimude abiga mitme tuhande kilomeetri pikkusel mootorrattareisil, mille seiklusi jagas kümnete tuhandete jälgijatega YouTube’is ja Instagramis. 
Kanada sotsiaalmeediastaar Rosie Gabrielle käis Pakistani võimude abiga mitme tuhande kilomeetri pikkusel mootorrattareisil, mille seiklusi jagas kümnete tuhandete jälgijatega YouTube’is ja Instagramis. Foto: Rosie Gabrielle/Afp/Scanpix

Nad on noored, pärit lääneriikidest ning kiidavad Pakistani taevani: suure jälgijaskonnaga reisihuvilised sotsiaalmeediastaarid on avastanud riigi, mida nimetavad eheduse maaks, kuid kriitikud hoiatavad, et asjade ilustamine Instagrami filtriga on vastutustundetu ning müüb inimestele ebaõiget kujutluspilti maast, mis tegelikult on väga konservatiivne ning mida kurnab mässuliste tegevus.

Mida turvalisemaks Pakistanis muutub, seda innukamalt reklaamib riigi peaminister, endine kriketimängija Imran Khan oma kodumaa turismipotentsiaali. Valitsuse väitel on paljudel väliskülalistel nüüd ka viisat märksa lihtsam saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles