5 võimalust luua ägedamaid ja targemaid Spotify playliste

, Digitarga kaasautor
Copy
Foto: iStock

On oluline, et alati, kui tuju tuleb, oleks midagi head kuulata. Spotify’l on miljoneid lugusid, mida kasutajad saavad kuulata niipalju, kui tahavad. Kuid kellel on aega, et kõigisse neisse kaevuda ja välja valida parimad? Playlistide koostamine käsitsi, lisades lugusid ükshaaval, võtab kõvasti aega, kirjutab Hardi Keerutaja tehnoloogiaportaalist Digitark.

Praegusel striimimise ajastul on ligipääs heale muusikale hea hinnaga möödapääsmatult vajalik. Kus sa ka muusikat ei kuulaks, siis tõenäoliselt just striimid seda, ise omamata. Vähemalt sama tähtis on teada tööriistu ja allikaid, kust avastada muusikat ja kuidas ehitada playliste kiiresti ja efektiivselt. Meil on lihtsalt liiga kiire, et panna lugusid üksteise järgi käsitsi, ilma kellegi abita.

Nii et kui soovid luua killer-playliste ilma tunde ohverdamata, siis toome välja mõned vahendid, mis ongi mõeldud ägedate Spotify playlistide tegemiseks. Osad neist on Spotify enda, teised kolmandate osapoolte tehtud.

Elu on liiga lühike, et otsida ideaalset lugu järgmisesse playlisti. Igaüks väärib rohkem aega lugude kuulamiseks ja vähem nende leidmiseks ja organiseerimiseks.

Loe edasi Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles